Notice: Undefined variable: menu in /www/dev/motoprofi.inweb.hu/templates/pages/page.tem on line 440
MOTOPROFI | Több, mint motorozás. Elmélet, gyakorlat, vezetéstechnika. Máté György motoros oktató.
ESEMÉNYNAPTÁR
2016 Február
HKSzCsPSzV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Általános tudnivalók


AZ ELMÉLET

 

A törvényi szabályozás szerint a motoros jogosítvány megszerzéséhez szükséges KRESZ tanfolyamot autós-motoros iskolába beiratkozva végezheted el. Több iskolával vagyok szerződéses viszonyban, így kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet, úgy, hogy a gyakorlati oktatásodat én végzem. Lehetőséged van arra is, hogy bármely, magyarországi iskolában elvégzett KRESZ tanfolyamot követően nálam végezd a gyakorlatot.

A törvény megengedi az átjelentkezést és a szabad iskolaválasztást. Természetesen ha jogosítvánnyal, vagy akár anélkül, zárt pályás training-en kívánsz részt venni, úgy közvetlenül velem köthetsz szerződést az oktatásra. További információért, illetve az elméleti tanfolyam-helyszínekkel kapcsolatban keress telefonon, vagy email-en*.

Délutános-  és hétvégi tanfolyamok folyamatosan indulnak minden helyszínen  Beiratkozhatsz személyesen, vagy elektronikusan.


*Amennyiben nincs beállítva levelezőprogramod, használd üzenetküldésre a "Kapcsolat" oldalt.

 

A GYAKORLAT

Mint motoros oktató és vezetéstechnikai trainer, a gyakorlati képzéssel foglalkozom.

A elméleti vizsga sikeres letétele után következhet a várva-várt motorozás! A képzés első lépése a zárt pályán történő gyakorlás. Ennek része a motorral való ismerkedés és az alapok elsajátítása. Az egyes feladatok vizsgakövetelményeiről a "Rutinpálya", illetve a "Forgalom" oldalakon olvashatsz.

   
Megbeszélés, adminisztráció   A nyolcas begyakorlása   A helyes üléspozíció megtalálása

 

Belépés